Kesä käyntiin grillaamalla

Mikä toisi kesän paremmin kielelle kuin grillissä tirisevät herkut? Parhaat grillit myydään nyt, joten on korkea aika tarkistaa oman grillin tilanne ja päättää, mitä tarvitaan kesän parhaiden hetkien varmistamiseksi.

Tutustu tarjontaan klikkaamalla kuvaa.

Grillejä on saatavilla lukemattomia erilaisia malleja. Ennen grillin hankintaa kannattaa miettiä tarkkaan missä ja miten grilliä enimmäkseen haluaa käyttää, vertailla hintoja ja malleja sekä pohtia omia odotuksiaan. Huolellisen valmistautumisen jälkeen grillin ostaminen on helppoa ja saat juuri tarpeitasi vastaavan mallin. Kaikkein innokkaimmat grillaajat hankkivat monta erilaista grilliä, jolloin grilliherkkujen valmistaminen on mahdollista kaikissa olosuhteissa.

HalpaHallista löydät mm. suositut Terazze-grillit. Suomalaiset ovat käyttäneet Terazzen grillejä jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on ansainnut maineen merkkinä, jossa hinta-laatusuhde on erinomainen.

Terazze kaasugrilli White hintaan 299€

Kaasugrilli päivittäiseen käyttöön

Kuvateksti Terazze kaasugrilli 4 hintaan 239€

Kaasugrilli on nopeutta ja helppoutta arvostavalle nappituote. Nestekaasulla toimivien polttimien ansiosta voit laittaa grilliherkut grillausritilälle jo lyhyen (n. 5min) esilämmittämisen jälkeen ja kypsyminen alkaa heti. Jos grillaat usein isolle porukalle, tai useita eri tuotteita samanaikaisesti, kannattaa valita isolla grillausalalla varustettu kaasugrilli. Myös poltinten määrää miettiessä kannattaa arvioida, kuinka suuria määriä kerrallaan grillataan. Nelipolttiminen grilli on tehokkaampi kuin kolmipolttiminen. Kaasugrillien etu on myös se, että niitä voi helposti käyttää myös sellaisessa paikassa, jossa avotulta ei voi tehdä tai sähköä ei ole saatavilla. HalpaHallin mahtavaan kaasugrillivalikoimaan pääset tutustumaan täältä.

Hiiligrillillä perinteistä tunnelmaa

Terazze Hiiligrilli sivutasoilla hintaan 129€

Hiiligrillillä ruokaan saadaan aito ja herkullinen savun maku. Sen sytyttely ja oikean lämpötilan kehittyminen vaativat aikaa, mutta tuovat myös leppoisan kesäfiiliksen ja antavat loputtomat mahdollisuudet grillaushifistelyyn. Hiilet ovat keveitä ja hiiligrillitkin yleensä varsin helposti kuljetettavissa, joten ne saadaan juuri sinne, missä ruokaa milloinkin kokkaillaan. Lopputulokseen suuresti vaikuttava tekijä on grillausajan ja kuumuusasteen lisäksi myös grillihiilien valinta. Niitä on olemassa useita eri vaihtoehtoja, oman suosikkinsa löytää vain kokeilemalla. Hiilivalinnan vaikutus ruuan saaman savuaromiin on yllättävän iso! Hiiligrillit ja kaikki siihen tarvitsemasi varusteet ja tarvikkeet tilaat näppärästi HalpaHallin netistä.

Sähkögrillillä jatkoaikaa grillauskauteen

Terazze sähkögrilli Deluxe hintaan 99€

Sähkögrilli on mainio vaihtoehto pieniin tiloihin, kuten parvekkeille ja terasseille. Varmatoimisuus ja tasainen lämpö ovat sähkögrillin vahvuuksia. Sähkögrillissä ei tapahdu palamista, vaan grillauksen vaatima lämpö saadaan aikaan sähkövastuksilla. Tästä syystä siitä ei myöskään muodostu juurikaan savua, kaasuja tai muita ylimääräisiä hajuja, ihanaa kypsyvän ruuan tuoksua lukuunottamatta. Joitakin malleja voidaan siis käyttää jopa sisätiloissa. HalpaHallin sähkögrillivalikoiman löydät täältä.

Savustaminen on helppoa

Terazze sähkösavustin 1100W hintaan 49,95€

Savustus on oiva vaihtoehto grillaamiselle. Sähköiset ja kaasutoimiset savustimet ovat tuoneet kaikkien ruuanlaittajien ulottuville mahdollisuuden valmistaa ruokaa hitaasti ja perusteellisesti matalassa lämpötilassa, jolloin ruokaan saadaan ihana savun maku. Savustimella valmistettu ruoka kestää säilytystä erittäin hyvin myös mökkioloissa, joissa ei kunnollisia kylmäsäilytystiloja ole aina käytettävissä.

Valitset sitten sähkösavustimen tai kaasutoimisen, savustimessa valmistetun herkun makuun vaikuttaa laitetyyppiä enemmän se, minkälaisia puruja käytetään. Tyypillisesti savustuslastut, tai joissakin savustimissa käytettävät savustuskiekot, ovat esim. leppää tai omenapuuta, mutta melkein mikä tahansa puulajin kuiva ja pihkaton puru sopii savustuspuruksi.

Kunnolliset grillausvälineet sinetöivät lopputuloksen

Oikeanlaiset, ehjät ja toimivat grillausvälineet helpottavat ruuan valmistusta ja tekevät puuhasta entistäkin mukavampaa. Kun grillausta varten on varattu omat välineet, voi niitä säilyttää siellä missä grilliäkin ja ne ovat aina helposti saatavilla. Kaikkein tärkeimpiä grillauksen onnistumisen kannalta ovat erilaiset ottimet; pihdit ja lastat. Pitkävartisina ja hyvin kuumuutta kestävinä ne helpottavat kuuman grillin ääressä työskentelemistä.

Lihaa grillattaessa on lihalämpömittari yksi lopputuloksen kannalta merkittävä kapine. Sen avulla varmuus siitä, että oikea kypsyysaste on saavutettu. Myös erilaiset vartaat ja grillikorit ovat verraton apu grillaajalle. Parhaat grillausvälineet löydät tietysti HalpaHallin verkkokaupasta.

Puhtaus on puoli grilliruokaa

Grillauksen onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää pitää grilli puhtaana. Pinnan pitämiseksi siistinä ja kauniina tarvitset oikeankokoisen suojapeitteen. Se suojaa grilliäsi tehokkaasti säätilan vaihteluilta.

Avain grillin pitkään ikään ja käyttömukavuuteen on säännöllinen puhdistus. Siksi grillausvälineisiin on syytä liittää myös tehokkaita grillien puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita, kuten parilaharja ja hankaustyynyllä varustettu grilliharja.

50 vuotta paremman arjen puolesta

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 34 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa.

Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.halpahalli.fi

Artikkeli on HalpaHallin tuottamaa kaupallista sisältöä.