Pulla-Pirtti leipoo tunteella ja ammattitaidolla suomalaista leipää ja pullaa

Leipomo-konditoria Pulla-Pirtti on toimintansa vuonna 1958 aloittanut Oululainen perheyritys. Pohjois-Suomen vanhimpiin rieskaleipomoihin kuuluva leipomo on ylpeä voidessaan tarjota täysin kotimaisista jauhoista valmistetut leipomotuotteensa lähes koko Suomessa. www.pullapirtti.fi

Leivomme tänäänkin, jotta arki maistuisi paremmalta

Me Pulla-Pirtillä teemme arjesta maistuvaa. Käytämme leivonnassamme mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Leivomme leivät ja leivonnaiset pohjoisen Suomen puhtaista jauhoista. Lisäksi panostamme työssämme erityisesti laadukkuuteen. Tästä tunnustuksena leipomollamme on käytössä FSSC 22000 -elintarviketurvallisuuden laatusertifikaatti.

Parhaiten Pulla-Pirtti tunnetaan perinteikkäistä rieskoistaan. Myös Pulla-Pirtin munkit, donitsit sekä runebergintortut ovat monen mielestä niitä ainoita oikeita.
Haluamme olla nykyaikainen perinneleipomo, joka luo uusia makuelämyksiä tärkeät perinteet ja arvot säilyttäen, leipuriyrittäjä Hannu Räinä kertoo.
Pulla-Pirtti sai alkunsa vuonna 1958, kun lumijokelainen Antero Räinä osti leipomon Oulun Aleksanterinkadulta. Tämä leipomo oli perimätiedon mukaan aloittanut toimintansa jo 1900-luvun alussa. Pian Anteron puoliso Tuulikki, sekä perheen pojat Hannu ja Heikki, tulivat mukaan toimintaan. Tänä päivänä Pulla-Pirtillä leivotaankin jo kolmannessa sukupolvessa. Alallaan Pohjois-Suomen suurimpiin kuuluva Pulla-Pirtti työllistää tällä hetkellä noin 100 ammattilaista. Leipomot sijaitsevat Oulussa ja Raahessa.

Pulla-Pirtti – Pohjois-Suomalaista leivontaa jo vuodesta 1958

www.pullapirtti.fi