Kasvishovi – Me tykätään tehdä itse, aidoista aineksista.

Pohjois-suomessa tuotettua ruokaa

Kasvishovi Oy on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, joka valmistaa yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaita kasvis- ja majoneesituotteita. Yritys toimii myös kattavana elintarviketukkuna palvellen siten myös useita Pohjois-Suomen ammattikeittiöitä ja vähittäiskauppoja.

Kasvishovin salaattivalikoimaan kuuluu joukko erilaisia valmispakattuja lounassalaatteja. Kuuluisa Kana-Caesarsalaatti suussa sulavine kastikkeineen on vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa jo monen pohjoissuomalaisen sydämissä ja hieman uudempi tulokas Broileri-Pekoni on omiaan suurempaan nälkään.  Kasvishovin maukkaita salaatteja on tarjolla myös jälleenmyyjien palvelutiskeissä ja salaattibaareissa. Palvelutiskeiltä salaattia on mahdollista tilata suurempia määriä, vaikkapa juhlapöydän tarjottavaksi.

Salaattien lisäksi Kasvishovi valmistaa majoneeseja, majoneesipohjaisia salaatteja sekä kastikkeita, joiden joukosta löytyy varmasti suosikki jokaiselle. Ehkäpä tunnetuimpia tuotteitamme tällä saralla ovat metsäsienisalaatti ja jo klassikoksi muodostunut valkosipulipikkelssi. Kesti-tuoteperheeseemme kuuluvat kylmäsavuporo- ja kylmäsavulohisalaatit ovat oiva valinta esimerkiksi juhlapöytään.

Lähiruokaa pellosta pöytään

Lähiruoka tarkoittaa Kasvishoville paikallisia tuotteita, tuoreutta sekä oman alueen työllistämisen edistämistä. Yhteistyö paikallisten viljelijöiden kanssa on meille kunnia-asia. Lähituottajien myötä pystymme tarjoamaan aitoa, laadukasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa pohjoissuomalaisiin ruokapöytiin sekä ammattikeittiöille. Uskomme yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden kantavaan voimaan ja haluamme osaltamme huolehtia siitä, että meillä kaikilla on tulevaisuudessakin mahdollisuus nauttia puhtaista, pohjoissuomalaisista tuotteista.

www.kasvishovi.fi