HK – suomalaisen lihan arvostuksen puolesta

Me lihantaitajat, HK:n perinteikkäät liha-alan ammattilaiset, perustamme osaamisemme pitkään lihan
käsittelyn perinteeseen – jota olemme opettaneet sukupolvelta toiselle jo yli 100 vuoden ajan. Näistä lähtökohdista
ammattikokkimme yhdessä tuotekehityksen ja ravintoasiantuntijamme kanssa suunnittelevat modernit versiot herkullisista ja terveellisistä annoksista tämän päivän ruokapöytiin.

Kaikki lihamme kasvatetaan meille tutuilla, pienillä suomalaisilla kotitiloilla. Kotitilamme ovat sitoutuneet
korkeimpiin vaatimuksiin sekä eläinten hyvinvoinnin, että ympäristön suojelun osalta. Työskentelemme
yhdessä kasvattajien kanssa valiten kasvatukseen vain parhaat nauta- ja porsasrodut, joille
pystymme tarjoamaan parhaat elinolosuhteet.

Kädessäsi oleva haarukka on tärkeä osa tarkkaan valvotussa ketjussa, joka alkaa kotitilalta. Kotitilalla
huolehdimme eläimestä sen kaikissa vaiheissa, eläintä ja siitä saatavaa lihaa arvostaen. HK:n lihantaitajien
perinteisillä käsityötaidoilla leikkaamme lihan, joka on kasvatuksensa ansiosta parasta sekä laadultaan että
maultaan. Sillä me HK:n lihantaitajat vaadimme aina vain parasta laatua – Onhan liha intohimomme.

www.hk.fi