Viime vuoden hittituote on taas täällä! Tämä Joulutorttu maistuu niin nuorille kuin perinteisenkin tortun ystäville

Pulla-Pirtin uusi Salted Caramel Joulutorttu vie kielen mennessään eikä ihme. Tämä viime jouluna markkinoille tullut uutuus hurmasi niin perinteisen joulutorttukansan kuin nuoretkin. Mikä voisikaan mennä pieleen suussa sulavan torttutaikinan ja Salted Caramel -täytteen täydellisessä liitossa.

Uusi pakkaus, sama tuttu maku

Uuden joulutorttumaun tuomista kauppoihin oltiin mietitty Pulla-Pirtissä jo pidemmän aikaa. Kun uusi salted caramel -maku lanseerattiin viime vuoden joulumarkkinoille, oli tuotekehityksen tunnelma varovaisen odottavainen. Löytäisivätkö kuluttajat tämän uuden maun ja ennen kaikkea olisiko se kuluttajien mieleen. Pelko oli turha, sillä uusi torttumaku löysi herkuttelijansa jo ensimmäisen joulun aikana!

Tänä vuona Salted Caramel Joulutorttu, samoin kuin Pulla-Pirtin perinteinen luumutäytteinen Joulutorttu, saivat pakkausuudistuksen myötä rasiakseen pahvisen alustan.

”Pyrimme vähentämään muovia aina kun se on mahdollista. Viineripakkausten uusimisen yhteydessä tuntui luontevalta vaihtaa myös Joulutortun pakkaus muovista pahviin. Pahvipakkaus on myös näyttävämpi laittaa esille suoraan kahvipöytään”, kertoo Pulla-Pirtin tuoteasiantuntija Erja Hämälä.

Muutoksen myötä Pulla-Pirtti jatkaa aloittamaansa pakkausuudistustyötä muovin vähentämiseksi. Vuoden 2021 tehtyjen muutosten avulla Pulla-Pirtti on pystynytkin vähentämään muovinkulutusta jo kahden henkilöauton verran vuodessa.

Alusta asti oululaista käsityötä

Joulutortut valmistetaan perinteisesti käsityönä alusta alkaen Oulussa, niin myös uudet Salted Caramel tortut. Joulutortut ovat kuuluneet Pulla-Pirtin valikoimiin lähes aina, yli 60 vuoden ajan.

Torttutaikinan valmistus on tarkkaa työtä, jotta jokaisesta joulutortusta saadaan täydellisen lehtevä ja herkullinen.

”Hyvän joulutorttutaikinan salaisuus on sen oikea lehtevyys ja voin käyttäminen. Mitä lehtevämpi taikina, sitä herkullisempi joulutorttu”, kertoo Pulla-Pirtin konkarileipuri Markku Isola.

Pulla-Pirtin joulutortut leivotaankin aina oikeaan voihin.

Pulla-Pirtin joulutorttujen makuvaihtoehto on salted caramel on löytänyt jo hyvin tiensä joulun kahvipöytiin.

Torttukauden alkaessa joulutorttuja leivotaan viitenä päivänä viikossa useamman henkilön voimin. Torttulinjalla käykin kuhina, kun jokainen torttu taitellaan yksitellen ja tarkasti oikeaa mallia vaalien.

”Tietenkin ulkonäössä voi aina olla pieniä eroja, kun jokainen joulutorttu taitellaan yksitellen käsin. Mutta kyllähän se pieni rosoisuus kuuluu joulutorttuun, leivotaan leipomossa, mutta kotoisessa tunnelmassa!” Isola toteaa.

Pulla-Pirtti Oy

Leipomo-konditoria Pulla-Pirtti on toimintansa vuonna 1958 Oulussa, Aleksanterinkadulla aloittanut perheyritys.

Paikallisuus ja tuoreus ovat Pulla-Pirtin arvoja, ja lähes kaikilla Pulla-Pirtin leivillä onkin Hyvää Suomesta -merkki. Kaikki Pulla-Pirtin herkut leivotaan kotimaisiin, paikallisiin, jauhoihin.

Kotiseudulla tuotettu ruoka on Pulla-Pirtille sydämenasia. Jotta arki maistuisi.