Aitoa naudanpaistia sisältävän liharuoan valmistus on nyt tosi helppoa! Katso vinkit, kuinka teet nopeasti lihakeiton tai -kastikkeen

Viskaalin NyhtöLIHHAA on aitoa pohjoispohjalaista naudanpaistia, joka kypsennetään hitaasti omassa liemessään Viskaalin uunissa. Mukana on vain suolaa. Siksi se on heti käyttövalmis ja sopii esimerkiksi keittoon, pataan, wokkiin, kastikkeeseen, salaattiin, tortillaan, burgeriin…tai vaikka ihan sellaisenaan syötäväksi.

LÄMMITYSOHJE: Avaa paketti, lämmitä joko pannulla 10 minuuttia, mikrossa 2-3 minuuttia tai uunissa 15 minuuttia omassa liemessään ja lisää ruokaan.

Lihakeitto

1 pkt NyhtöLIHHAA

2 porkkanaa

pala, lanttua, selleriä

4-6 perunaa

1 sipuli

pippuria, yrttejä yms maun mukaan

Kuori ja kuutioi vihannekset, keitä kypsiksi. Lisää Viskaalin LIHHAA, mausta.

Nopea lihakastike pastalle tai riisille

1 pkt NyhtöLIHHAA

1 prk tomaattimurskaa

valkosipulia, pippuria, yrttejä maun mukaan.

Sekoita ja lämmitä.

Viskaalin tila

Viskaalin tila ja lähiruokayritys täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Viskaalin tunnetuimpia tuotteita ovat jauheliha, Kyrsä-makkarat, gluteeniton ryynimakkara KauraRyynäri sekä täyslihaleikkeleet naudanpaistista ja porsaan ulkofileestä.

Viskaalin tilalla Muhoksella kasvatetaan lihakarjaa eettisin ja ekologisin periaattein. Tilan yhteydessä toimivassa teurastamossa ja lihajalostamossa valmistetaan laadukkaita ja maukkaita lihatuotteita pientuotantona. Varmasti suomalaista, varmasti läheltä. Tavoitteena on tarjota kuluttajille mahdollisuus syödä punaista lihaa hyvällä omallatunnolla.