Lokakuussa haamut valtaavat taas Pulla-Pirtin leipomon Lepolantiellä

Haamut, hämähäkinseitit ja Kyylät ovat jälleen saapuneet Lepolantielle, kun lokakuun illat pimenevät ja Halloween lähestyy. Pulla-Pirtin leipomolla valmistetaan alusta asti käsityönä useita herkkuja tähän vuoden kenties pelottavimpaan juhlaan.

Alusta asti käsityötä Oulun leipomolla

Halloweeniin kuuluvat niin kummitukset, hämähäkit kuin muutkin karmaisevat koristeet niin pihalla, olohuoneissa kuin keittiön pöydällä! Kaikkia herkullisen pelottavia Halloween tarjottavia ei ole kuitenkaan pakko valmistaa itse kotona, vaan pöytään voi kattaa myös paikallisia lähiherkkuja. Pulla-Pirtin valikoimasta löytyykin niin sitruunan makuinen Haamu cake, porkkanakakkupohjainen Halloween kakku kuin vadelman makuinen Kyylä -torttu.

Halloween Kyylä on Pulla-Pirtin tämän vuoden uutuus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmiit Kyylät odottavat rasiointia.

Konditoriatuotteet valmistuvat Pulla-Pirtin Oulun leipomolla käsityönä. Kananmunat rikotaan taikinoihin, taikinat vatkataan ja maut hiotaan viimeisen päälle. Sesongit ja eri kausituotteet ovat tärkeässä osassa Pulla-Pirtin toimintaa ja kausituotteiden valmistamiseen tarvitaankin useampi käsipari.

”Sesonkituotteilla on positiivinen vaikutus tuotantoon ja palkkaammekin jälleen tänä vuonna useamman henkilön tuotantoon juuri kausituotteiden valmistukseen” kertoo Pulla-Pirtin tuotantopäällikkö Jussi Pääkkönen.

”Loppuvuoden sesonkeja ajatellen haku on vielä päällä, joten hakemuksia saa toki laittaa tulemaan”, vinkkaa Pääkkönen.

Haamu Cake viimeistellään vielä lakritsisilmällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uusia herkkuja

Jotta jokainen vuosi ei maistuisi samalta, on tällekin vuodelle kehitetty uusi Halloweenherkku jo olemassa olevien tuotteiden seuraksi.  Uutena herkkuna Pulla-Pirtti on lanseerannut vadelmanmakuisen Halloween Kyylän, jonka suklainen silmä tuijottaa ostajaansa kyylämäisin ottein.

”Halloween on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja niinpä mekin olemme päästäneet luovuuden valloilleen kehitellessämme Halloweenille uusia herkkuja. Tämän vuoden uutuus Kyylä -leivos on jo aiheuttanut niin hilpeyttä kuin hämmennystä nimellään”, kertoo Pulla-Pirtin tuotekehityksessä mukana oleva Tiina Räinä.

Omaksi suosikikseen Räinä nimeää porkkanakakkupohjaisen Halloweenkakun.

Valitse omasi!

Pulla-Pirtin Halloween herkut tulevat myyntiin 7.10. ja niitä on saatavilla aina marraskuun alkupuolelle asti. Hyvän valikoiman Halloween herkkuja löydät Kaakkurin Citymarketista kuten kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista. Jos oma herkkusi ei satu kohdalle, vinkkaa toiveesta suoraan kaupassa!

Sitruunan makuinen Haamu Cake on tuttu tuote jo viime vuosilta.

Pulla-Pirtti Oy

Leipomo-konditoria Pulla-Pirtti on toimintansa vuonna 1958 Oulussa, Aleksanterinkadulla aloittanut perheyritys. Paikallisuus ja tuoreus ovat Pulla-Pirtin arvoja, ja lähes kaikilla Pulla-Pirtin leivillä onkin Hyvää Suomesta -merkki. Kaikki Pulla-Pirtin herkut leivotaan kotimaisiin, paikallisiin, jauhoihin. Kotiseudulla tuotettu ruoka on Pulla-Pirtille sydämenasia. Jotta arki maistuisi.