Uutuus Paulig Café Singapore vie sinut Green Cityn tunnelmaan

Pauligin kaupunkikahvisarjan uusin tulokas, Café Singapore on saanut inspiraationsa perinteisestä Singaporelaisesta kahvista, kopista, joka paahdetaan Singaporessa yleensä yhdessä voin ja sokerin kanssa hieman tummemmaksi kuin Pohjoismaissa. Tummapaahtoisessa Café Singaporessa on tavoiteltu tätä samaa voimakkaan pehmeää ja aromikasta makua kuin perinteisessä kopissa. Kahvista voikin löytää pehmeää paahteisuutta ja tummasävyisiä kaakaon vivahteita.

Paulig Café Singapore kahvisekoitus on valmistettu Latinalaisen Amerikan parhaista arabica-pavuista ja viimeistelty ripauksella robustaa. Paahtoaste 4.

Singaporen kahvikulttuuri muistuttaa monilta osin omaamme, sillä molemmissa maissa kahvi on keskeisessä roolissa ihmisten kohtaamisissa. Singaporelaiset, kuten suomalaisetkin, rakastavat kahvia ja nauttivatkin sitä jopa neljästä kuuteen kuppia päivässä. Suomessa vastaava luku on 3-4 kuppia päivässä. Vaikka kahvikulttuurissa on paljon samoja piirteitä, on kahvin nauttimisen tavoissa kuitenkin eroja. Jos haluat kokeilla perinteistä singaporelaista tapaa nauttia kahvi, kokeile sitä kondensoidun maidon kanssa!

Café Singapore on Rainforest Alliance -vastuullisuussertifioitu. Tuotteesta on saatavilla 425 g suodatinjauhatus sekä 450 g papupakkaus.

Uutuus saatavina myös kylmänä maitokahvijuomana

Café Singaporesta perinteisen suodatinjauhatuksen ja papupakkauksen lisäksi myös valmis, heti nautittavaksi sopiva maitokahvijuoma Singapore Ice Coffee.

Singapore Ice Coffee -maitokahvijuoma on valmistettu tummapaahtoisesta Reilun Kaupan kahvista. Maitokahvijuoma ei sisällä lisättyjä aromeja vaan se on valmistettu aidosta kahvista, muiden kylmien kaupunkikahvijuomien tapaan. Singapore Ice Coffee on tasapainoinen ja täyteläinen kylmäkahvi, jonka maussa on havaittavissa tumman kahvin tuomaa paahteisuutta sekä vivahteita kinuskista ja tummasta suklaasta.

Muiden kylmien kaupunkikahvijuomien tapaan Singapore Ice Coffee sisältää vain <1g lisättyä sokeria ja se on laktoositon. Pakkaus kierrätetään kartonkikeräykseen.