Täyslihaleikkelettä leivän päälle

Paisteista ja fileestä tehdyt nauta- ja possuleikkeleet sopivat erinomaisesti vaikkapa aamiaisleivän päälle, sillä niistä saa kylläisyyttä ylläpitävän proteiiniannoksen heti päivän alkuun.

Viskaalin Palvipossu ja Palvinauta-leikkeleet ovat täyttä lihaa, joten niiden proteiinipitoisuus on suuri. Koska ne on tehty paistista ja fileestä, ovat ne myös vähärasvaisia.

Täyttä lihaa Pohjois-Suomesta

Muhoksella sijaitsevan Viskaalin maatilan ja lihatuotteiden pientuottajan Palvinauta-leikkele tehdään pohjoissuomalaisesta naudan pyöröpaistista ja palvataan aidolla leppäsavulla.

Palvinauta on yksi Viskaalin suosituimpia tuotteita. Se sopii niin leivän päälle kuin paloiteltuna vaikka salaattiinkin. Kokeile siivutettuna myös munakkaan sekaan.

VINKKI: Palvinaudan kaveriksi leivän päälle sopii erinomaisesti vaikkapa piparjuurella maustettu levite, mikä korostaa hyvin naudan lihaisaa makua. Palvipossun loistava makupari taas on sinappi. Kokeile ja ihastu!

Pehmeänmakuinen Palvipossu ulkofileestä

Viskaalin syksyn uutuus Palvipossu tehdään suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Viskaalin makkaramestarit palvaavat fileet aidolla leppälastusavulla sopivan pehmeämakuiseksi.

Palvipossu haluttiin tehdä, kun nautatalona tunnetun Viskaalin väki halusi uutta makua tuotevalikoimaansa. Kaikki tuotteet tehdään Viskaalissa pientuotantona käsityöpohjaisesti ja nyt kokeiltiin uutta.

”Olemme ainakin omasta mielestämme onnistuneet Palvinaudassa niin hyvin, että halusimme kokeilla porsaasta jotain vastaavaa. Hyvää tuli ja nyt on varaa, mistä valita!”, Viskaalin lihamestari Antti Pirttikoski kehuu.