Arkeen helpotusta valmiilla salaateilla

Koululaisten lomien lähestyessä loppua paluu arkirytmiin alkaa. Valmiit, rouskuvat kasvissalaatit, ruokaisat ja maukkaat pastasalaatit ja hedelmäsalaatti tuovat helpotusta arkiruokailuun kotona.  Suunnitelmallisuus ja terveelliset valmisruoat ovat avaintekijöitä, joilla arjen saa pyörimään. Kasvishovin salaatit valmistetaan laadukkaista tuoreista raaka-aineista Oulun Oritkarissa.

Kokeile Kasvishovin Raastekimaraa ja Chili-Valkosipulipikkelssiä raikkaiden tortillojen täytteenä. Resepti tekstin lopussa.

Kasvista pöytään

Raastekimara sopii sellaisenaan aterian kaveriksi. Se on myös erinomainen täytettyjen tortillojen välissä. Kokeile herkullista tacoreseptiämme, se toimii millä tahansa proteiinilisällä ja lempi kastikkeellasi höystettynä. Jos taas kaipaat pientä sormisyötävää välipalalle tai helppoa lämmintä kasvislisäkettä valintasi on Grillikasvikset. Dippasitpa tai wokkasitpa, näillä saa vain maistuvan lopputuloksen aikaan!

Paras välipala on valmis Hedelmäsalaatti, jota voi helposti muunnella syöjän energiantarpeen mukaan. Lisää hedelmien joukkoon maustamatonta rahkaa tai -jogurttia, tai siemeniä ja mysliä.

Hedelmäsalaatti 700g

Raastekimara 700 g

Grillikasvikset 500g

Menevälle ja tekevälle energiaa

Ruokaisat ja täyttävät Kinkku- ja Meetvurstipastasalaatit ovat oiva energianlähde kasvaville ja liikkuville nuorille koulunpäivän jälkeen. Ne sopivat hyvin esim. muutama tunti ennen treenejä sekä lounaaksi raskaantyön raatajalle.

Meetwurstipastasalaatti 700g

Kinkkupastasalaatti 700g

Entäs viikonloppuun sitten? Juhliin, mökille tai retkievääksi

Kasvishovin kilon salaateista riittää syötävää useammallekin hengelle. Salaatit ovat ruokaisia ja toimivat kätevästi jaettavana lounaana. Juhlapöydässä ne toimivat herkullisena tarjottavana ja illanistujaisissa kavereiden kesken jaettavana salaattina. Käyttämämme kana on aina kotimaista ja raaka-aineet tulevat niin läheltä kuin mahdollista. Kastikkeet teemme omilla herkullisilla resepteillämme, ja takaamme, että ne ovat markkinoiden maistuvimmat!

Taco-broilerisalaatti-1kg

Caesarsalaatti-1kg

Pähkinä-mozzarellasalaatti-1kg

 

Täytetyt tortillat

(4 hengelle)

Puolikas jäävuorisalaatti

8 kpl tortillalättyjä

700 g Kasvishovin Raastekimaraa

150 g pikkelöityä punasipulia (voit ostaa valmiina palvelutiskistä)

600 g naudan paistisuikaleita

1 prk Kasvishovin Chili-Valkosipulipikkelssiä

 

Valmistus:

1. Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön puolituntia ennen paistamista.

2. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatti valmiiksi.

3. Paista paistisuikaleet mediumiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

4. Lämmitä tortillat nopeasti molemmin puolin pannulla.

5. Täytä tortillat valmiiksi: laita tortillalle salaattia, Raastekimaraa, paistisuikaleita, pikkelöityä punasipulia ja viimeistele koko komeus ihanalla Kasvishovin Chili-Valkosipulipikkelssillä.