Juhannuksen helpoin herkku valmistuu käden käänteessä!

Juhannuksen helpoin jälkiruoka syntyy helposti ja vaivatta Pulla-Pirtin Makoisista täytepitkoista. Valitse oma suosikkimaku, koristele ja nauti!

Makoisan Mansikkatäytepitkon päällä mustikat ja mansikat pääsevät oikeuksiinsa.

Keskikesän juhlaan kuuluu herkuttelu. Vietätpä juhannusta sitten mökillä, omalla takapihalla tai ihan vain omassa olohuoneessa, Pulla-Pirtin Makoisista täytepitkoista taiot juhlavan ja herkullisen jälkiruoan käden käänteessä.

Tämän kesän uusimpana makuna Makoisa-perheen valloittaa herkulliseen wienertaikinaan leivottu Makoisa Mustaherukka pitko. Tämä uutuus on kirjaimmellisesti makoisa; sen suussasulava wienertaikina ja päällä oleva mustaherukkatäyte ovat kuin luotu toisilleen.

Näyttävät pitkot on helppo koota

Valitse pitkoksi joko Makoisa Mansikka-, Mustikka- tai Vadelmatäytepitko, tai yllätä juhannusseurue kesän raikkaimmalla uutuusmaulla Lemon curdilla.

Marjoilla ja hedelmillä saa luotua monia herkullisia yhdistelmiä. Sitruunaisen Lemon curdin kanssa sopivat niin mustikat, mansikat tai vadelmat. Mustikkapitkosta saat vadelmilla helposti oman keittiösi kuningatarpitkon ja mansikoilla korostat Mansikkatäytepitkon täyteläistä makua. Pitkon päälle sulatettu suklaa kruunaa herkullisen makuelämyksen

Marjoilla ja sulatetulla suklaalla kruunaat Makoisan täytepitkon.

Makoisat täytepitkot syntyvät käsityönä Oulussa

Makoisa-pitkosarjan pitkot valmistetaan Pulla-Pirtin Oulun leipomolla Lepolantiellä. Pitkojen sisään on leivottu herkullinen vaniljatäyte ja kunkin pitkon päältä löytyy runsaasti makoisaa täytettä. Paiston jälkeen pitkot koristellaan vielä valkosuklaanmakuisella kuorrutteella.

Näitä tarvitset pitkojen tuunaamiseen:
Makoisa Mansikkatäytepitko
Makoisa Lemon Curd -pitko
Makoisa Vadelmatäytepitko
Ja / Tai
Makoisa Mustikkatäytepitko

Marjat ja hedelmät, oman maun mukaan:
pensasmustikoita
vadelmia
mansikoita
viikunoita
ananaskirsikoita
viinirypäleitä

Päälle:
Tummaa suklaata tai maitosuklaata

Lisää haluamasi marjat pitkon päälle. Sulata suklaa ja koristele.
Herkuttele ja nauti!