Uutuus Paulig Presidentti Ruby – Syntynyt ikoniksi

Kevään 2021 uutuus kiehtova ja luonteikas Presidentti Ruby on Suomen kolmanneksi suosituimman kahvibrändin uusin jäsen.

Presidentti Ruby on saanut inspiraationsa syvän punaisesta väristä, jota kahvin maussa on tavoiteltu. Tämä herkullinen uutuuskahvi on valmistettu huolella valituista 100% arabica-kahvipavuista. Kahvin makukärki tulee Itä-Afrikan intensiivisen makuisista, pyöreän ja makean lempeän hapokkaista kahvipavuista. Mausta on tunnistettavissa marjaisuutta ja pehmeää suklaisuutta. Jälkimaku on hienostunut ja nautinnollinen.

– Kahvikupillisesta voi melkein maistaa Afrikan kuumana paahtavan auringon. Kahvin paahtoaste on 3, eli se on melko tummapaahtoinen, mutta tasapainoisen makuinen kahvi, Pauligin kahvikouluttaja Jori Korhonen täydentää makukuvausta.

Tämän luonteikkaan ja kiehtovan uutuuskahvin kampanjakasvona toimii yksi Suomen musiikkimaailman kärkinimistä, Paula Vesala. Kampanja on jatkoa Presidentti-kahvin viime syksyn ”Ikonit”-mainoskampanjalle, jonka tähtinä loistivat Jorma Uotinen ja Ville Valo.

UTZ-sertifioidun Presidentti Rubyn voi löytää jo kauppojen hyllyiltä niin 500g jauhettuna pakkauksena kuin 450g papuina.

Paahtoaste: 3/5
Hapokkuus: 3/5
Aromikkuus: 5/5
Täyteläisyys: 4/5

Makuvivahde: Marjainen

Makupari: ihana suklaamoussekakku. Katso ohje täältä.

Huomasitko, että Presidentti-kahvien pakkaukset uudistuivat syksyllä? Tarkoituksena oli nostaa kahvien makukuvaukset sekä paahtoaste entistä paremmin kahvin ystävien löydettäviksi. Uusi pakkaus, sama ikoninen maku.