Värikkäät laskiaispullat

Suomalaisten yksi rakastetuimmista sesonkileivonnaisista on laskiaispulla. Historia kertoo, että ensimmäiset laskiaispullat tehtiin mantelimassatäytteellä yli kaksisataa vuotta sitten, kun taas kermavaahdolla ja hillolla täytetyn laskiaispullan historia alkaa vasta 1950-luvulta. Tästä saakka on käyty kamppailua siitä, kumpi näistä on parempi.

Tänä vuonna laskiaispulla täytetään paikallisilla valmiiksi maustetuilla jälkiruokaherkuilla. Kasvishovin valmiit Tyrni-Mascarponerahka sekä Passion-Ananasvaahto antavat sinulle luvan oikaista, mausta kuitenkaan tinkimättä! Voit leipoa pullat alusta asti itse, tai valita paistovalmiit pullat kaupan pakastealtaasta. Kokeile ja ihastu!

Värikkäät laskiaispullat

Ohje:

  • 8 valmiiksi paistettua pullaa
  • 1 rasia (150g) Kasvishovin Tyrni-Mascarponerahkaa
  • 1 rasia (150g) Kasvishovin Passion-Ananasvaahtoa
  • tomusokeria koristeluun

Halkaise pullat. Pursota tai lusikoi valmista täytettä tasaisesti jokaisen pullan väliin. Lisää halutessasi lempihilloasi. Koristele tomusokerilla. Nauti kahvin tai kuuman kaakaon kanssa pulkkamäessä!

Kasvishovin jälkiruokarahkoista suosituimpia ovat Puolukka-, Tyrni- sekä Sitruuna-mascarponerahka. Talven uutuus on raikas Passion-Ananasvaahto, jonka valmistuksessa on käytetty suomalaista kermaa ja aitoa italialaista mascarponejuustoa. Suosimme jälkiruuissamme kotimaisia marjoja ja mutkattomia makupareja. Kaikki tuotteet valmistetaan rakkaudella Oulun Oritkarissa. Tuotteet ovat edullisia, maistuvia ja turvallisia syödä.

Tutustu Kasvishovin jälkiruokiin osoitteessa kasvishovi.fi/jalkiruoat