Joko olet maistanut tämän joulun hittituotetta? Tämä joulutorttu vie kielen mennessään!

Tämän joulun hittituote tulee läheltä. Pulla-Pirtin uusi Salted Caramel Joulutorttu vie kielen mennessään eikä ihme, mikä voisi mennä pieleen suussa sulavan torttutaikinan ja Salted Caramel -täytteen täydellisessä liitossa.

Uuden joulutorttumaun tuomista kauppoihin oltiin mietitty Pulla-Pirtissä jo pidemmän aikaa. Kun uusi salted caramel -maku tuli tuotekehityksessä vastaan ihan toisen projektin yhteydessä, sai alkunsa myös uusi joulutorttu.

Joulutortut valmistetaan perinteisesti käsityönä alusta alkaen Oulussa. Joulutortut ovatkin kuuluneet Pulla-Pirtin valikoimiin lähes aina, yli 60 vuoden ajan! Torttutaikinan valmistus on tarkkaa työtä, jotta jokaisesta joulutortusta saadaan täydellisen lehtevä ja herkullinen. ”Hyvän joulutorttutaikinan salaisuus on sen oikea lehtevyys ja voin käyttäminen. Mitä lehtevämpi taikina, sitä herkullisempi joulutorttu ” kertoo Pulla-Pirtin konkarileipuri Markku Isola. Pulla-Pirtin joulutortut leivotaankin aina oikeaan voihin.

Pulla-Pirtin Joulutortut valmistetaan alusta asti käsityönä Oulun leipomossa.

Torttukauden alkaessa joulutorttuja leivotaan viitenä päivänä viikossa useamman henkilön voimin. Torttulinjalla käykin kuhina, kun jokainen torttu taitellaan yksitellen ja tarkasti oikeaa mallia vaalien. ”Tietenkin ulkonäössä voi aina olla pieniä eroja, kun jokainen joulutorttu taitellaan yksitellen käsin. Mutta kyllähän se pieni rosoisuus kuuluu joulutorttuun, leivotaan leipomossa, mutta koitoisessa tunnelmassa!” Isola toteaa.

Pulla-Pirtin joulutorttujen uusi makuvaihtoehto on salted caramel.