Uutta herkullista artesaanileipää Fazer Leipureilta

K-citymarket Kaakkurin leipomossa käy iloinen kuhina. Syksy toi tullessaan aivan uuden 4 kauran -tuoteperheen myymäläleipomoon. Uusissa kauraleivissä on nimensä mukaan kauraa neljässä eri muodossa: hiutaleena, jauhona, leseinä ja jyvinä. Paikan päällä valmistettavassa taikinassa on peräti 78% kotimaista kauraa taikinaan käytetystä viljasta. 4 kauran -tuotteet syntyvät käsityönä, leipurin ammattitaidolla sekä täysin ilman lisäaineita.

Uutuus-tuote perinteitä kunnioittaen

Syksyllä maistuu makeat mustikat. Niistä myös Fazer Leipurit ottivat ilon irti ja toivat valikoimaan perinteisen suomalaisen jälkiruoan mustikkakukon. Leipomon esimies Adeliina on uutuus-tuotteesta innoissaan! Leivontaan käytetään vain puhtaita kotimaisia raaka-aineita. Ruis-kauramurun alla on runsaasti mustikoita ja mikä parasta: leivontaan ei ole käytetty kananmunaa tai vehnäjauhoja. Mustikkakukko maistuu sellaisenaan tai tarjoiltuna vaniljajäätelön kanssa.

Northern Magic. Made real.