Hyvät eväät houkuttelevat retkelle – reppu matkaan ja menoksi

Joskus retkikohteen voi löytää vaikka naapurimetsästä, takapihalta tai ihan vain omasta olohuoneesta. Hyvät eväät ja iloinen mieli tekevät retkestä kuin retkestä ikimuistoisen.

Loppukesän retki tarjoaa mukavaa vaihtelua arkeen. Retkitunnelmaan voi virittäytyä ihan vain omassa lähimetsässä kuin pidemmällä reissulla vaikka kansallispuistoon. Tärkeintä on kuitenkin muistaa iloinen mieli ja hyvät eväät. Mikä olisikaan parempi retkieväs, kuin Pulla-Pirtin ihanan herkullinen Retkipulla.

Retkipullassa maistuvat kardemumma ja rusinat

Pulla-Pirtin Raahen leipomolla leivotussa Retkipullassa maistuvat kardemumma ja rusinat. Herkullinen pulla säilyy pehmeänä pitkään, eikä sitä ole kuorrutettu sokerilla. Näin pulla pysyy tahmaamattomana ja helposti syötävänä, vaikka matka kaupasta retkelle olisi pidempikin.