Corny välipalapatukka oli kuluttajatestin maukkain

Kuluttajatestin mukaan Corny-suklaavälipalapatukka valittiin kategoriassaan selvästi parhaaksi tuotteeksi.  Makutestissä arvioitiin sokkona viisi markkinoilla olevaa suklaanmakuista välipalapatukkaa monipakkauksessa.

Kuluttajatestissä Cornya pidettiin parhaimman makuisena. Tulos oli tilastollisesti merkitsevä. Myös Corny-patukan rakenne arvioitiin testissä parhaimmaksi ja se arvioitiin myös kokonaisuuden perusteella testin parhaaksi välipalapatukaksi. Kuluttajat kuvailivat Cornya muun muassa suklaisimmaksi, houkuttelevimmaksi ja herkullisimmaksi patukaksi.

Tutkimukseen osallistui 100 henkilöä, jolle välipalapatukat olivat tuotteena tuttuja. Näytteet nautittiin satunnaisessa järjestyksessä. Vastaajista noin puolet oli naisia ja puolet miehiä. Vastaajien keski-ikä oli 36,6 vuotta. Kyselyn Oy Semper Ab:lle toteutti Makery Oy lokakuussa 2019.

Corny Suklaa on koko perheen välipalapatukka

Corny välipalapatukat on valmistettu laadukkaista viljoista ilman väriaineita. Suklaan valmistuksessa on käytetty UTZ-sertifioidusta kaakaosta.

Kaikki Corny monipakkaukset sisältävät kuusi 25 gramman patukkaa. Yksittäispakattujen, herkullisten välipalapatukoiden ansiosta Corny Suklaa sopii loistavasti esimerkiksi koko perheen retkipäivään evääksi.

Löydät Corny välipalapatukat kauppasi keksihyllystä.