Arjen helpotus on paikallinen valmissalaatti!

Kesälomien jälkeen on taas aika palata arkeen ja koulutielle. Suunnitelmallisuus ja terveelliset valmisruoat ovat avaintekijöitä, jotta arki pyörii näppärästi. Arkenakin on tärkeää syödä monipuolisesti ja suosia värikkäitä terveellisiä kasviksia. Nopein ratkaisu on nauttia valmissalaatti, jossa ainekset ovat tuoreita ja tulevat niin läheltä kuin mahdollista.

Kasvishovin salaatit tehdään käsin Oulun Oritkarissa, jossa ammattitaitoinen henkilökunta puhdistaa, leikkaa, viipaloi, suikaloi ja pakkaa salaatit nopeasti ja laadukkaasti. Pakkaamisen jälkeen ne matkaavat välittömästi kauppojen hyllyihin, usein jo samana päivänä, joten salaatit ovat takuuvarmasti tuoreita. Kaikki Kasvishovin tuotteet ovat edullisia, maistuvia ja turvallisia syödä.

Pieneen ja suureen nälkään

Kasvishovin lounassalaattiperheeseen kuuluu tällä hetkellä kuusi makuvaihtoehtoa, joista jokaiselle löytyy oma suosikki. Keväällä toimme valikoimaamme myös perhekokoisena Kana-Caesarsalaatin, Lohi-Caesarsalaatin sekä useita pastasalaatteja. Yksi oululaisten ehdoton suosikki on ollut Raastekimara, joka piristää niin värinsä kuin ravintoarvojensakin puolesta.

Tutustu kasvishovin salaatteihin nettisivuillamme ja nappaa mukaasi kauppareissullasi. Salaattimme ovat paras ratkaisu niin lounaalle, päivälliselle kuin iltapalaksikin!