Nyt grillataan – valitse parhaat herkut HK:n ja Kariniemen valikoimasta

Kesäkuussa on saatu nauttia lämmöstä ja grillit käyvät kuumina pitkälle elokuuhun. Tänä kesänä grillaukseen sopivia tuotteita tarjoilevat sekä HK että Kariniemen. Valikoimassa on muun muassa isompaankin nälkään sopivia mehukkaita jättipihvejä ja grilliseipäitä, herkullisia paistivartaita ja rapeita siipiä.

Rypsiporsas Rub & Glaze vastaa nopean ja helpon grillauksen trendiin

Tuleva grillikesä on täynnä erilaisia tapoja grillata. Tällä hetkellä maailmalla vallitsee useampi grillaustrendi, muun muassa:

  • craf-a-que eli artesaanigrillaus, jossa suositaan paikallisia tuotteita ja lähiruokaa,
  • erikoisleikkuisiin painottuva special cuts -trendi,
  • low’n slow -grillaus, joka tapahtuu epäsuorasti tai smokerien avulla. Hitaaseen grillaukseen sopivat erinomaisesti ribsit, isommat luulliset palat sekä kokonaiset lihat.
  • helppo ja nopea grillaus, jossa Japanin ja Korean innoittamina keskitytään erityisesti pienten palojen, pihvien ja vartaiden nopeaan grillaukseen.
  • burgermania jatkaa edelleen vahvana trendinä.

HK Rypsiporsas® -sarjan uutuudet – HK Rypsiporsas® Rub & Glaze fileepihvi Mexican Mole & Sweet Sticky BBQ Glaze sekä HK Rypsiporsas® Rub & Glaze fileepihvi Japanese Rub & Yakiniku Glaze fileepihvi – vastaavat quick & easy grillin’ -trendiin. Sarjan mureat ja sopivan pienet fileepihvit, pakkauksiin kuuluva erillinen mausterub-pussi ja lihan valeluun sekä dippailuun sopiva glaze-kastike tekevät grillaamisesta vaivatonta.

Kiinnostavien uutuuksien lisäksi Rub-sarjassa on rub-maustettuja pihvejä sekä maustamattomia tuotteita vaativammallekin grillaajalle.

Kesän kiinnostavin ilmiö on kokeileva amerikkalaistyyppinen grillaus

HK:n grillivalikoima täydentyy tänä kesänä kattavalla HK Ameriikan Maut -sarjalla. Tähän sarjaan HK:n Lihantaitajat® ovat poimineet Amerikan mantereen parhaat grillimaut ja yhdistäneet ne suomalaisten suosikkigrillattaviin. Yhdysvalloissa grillattavat tuotteet, niiden maustaminen ja BBQ-kastikkeiden makumaailmat vaihtelevat hyvin voimakkaasti alueittain ja tätä makujen moninaisuutta on hyödynnetty tuotteistossa.

Ameriikan Maut -sarja on valikoima grillaukseen suunniteltuja uusia tuotteita ja samalla myös muutamia tuttuja HK-suosikkituotteita siirtyy tämän konseptin alle. Esimerkkipoimintoja Ameriikan Maut -sarjasta ovat erikoisleikkuutrendiin vastaavat HK Viljaporsaan Grilliseiväs Texas ja HK Viljaporsaan Jättipihvi Santa Fe. Molemmat uutuustuotteet ovat nopeasti kypsyviä, ja niistä riittää syötävää isommallekin porukalle. Grillausreseptiikkaa ja lihantaitajien vinkit onnistumiseen ovat osoitteessa hk.fi.

Kariniemen® grilliherkkuja moneen makuun

Yhä useamman grillissä tirisevät tänä kesänä Kariniemen® grilliuutuudet.

Mehevää kananpojan paistia on nyt mehukkaassa uutuustuotteessa – Kariniemen® Kananpojan Paistivartaassa – joka on hunaja-BBQ maustettu ja valmiiksi tikutettu, helposti grillissä valmistuva herkku. Se on helppoa kesäruokaa koko perheelle!

Tulisempien makujen ystävälle Kariniemen® valikoimassa on uusi Kananpojan siipi-Combo, jossa on persikalla ja srirachalla sekä tulisella crispyllä maustettuja siipiä.

Uudet Kariniemen® Kananpojan isot perhosleikatut fileepihvit voi kätevästi täyttää taskuksi esimerkiksi sulate- tai tuorejuustolla. Isoissa fileepihveissä on kaksi makua: sitruuna & pippuri-oliiviöljy sekä chili & persikka.

Grilliin kannattaa kokeilla myös uutta, kalkkunanfileestä valmistettua Jättipihviä. Mehevä kalkkunanfilee saa täyteläistä makua herkullisesta pintamausteesta.

Lue lisää grillausvinkkejä osoitteessa kariniemen.fi