Uutuus Paulig Frezza Black Toffee: Welcome To The Dark Side!

Paulig Frezza -maitokahvisarjan uusin tulokas on herkullinen Black Toffee. Kesän villein uutuus on valikoimissa vain tämän kesän, joten älä missaa tätä herkullista uutuutta! Tämän kesän limited edition kulkee lempinimellä Wild Child. Nimi on saanut inspiraationsa kahvijuoman jännittävästä ja herkullisesta mausta, joka on yhdistelmä lakritsin ja toffeen makua.

Tiesitkö, että Paulig Frezza on Suomen suosituin kylmä kahvijuoma? Nämä suositut kahvijuomat sopivat loistavaksi välipalaksi tai vaihtoehdoksi herkutteluhetkiin. Kaikki Frezzat ovat laktoosittomia ja niissä käytetty espressokahvi on UTZ-vastuullisuussertifioitua. Uudelleensuljettavan korkin vuoksi Frezza on myös helppo napata mukaan ja juoda juuri kun haluaa! Kahvijuomat on pakattu pantilliseen kierrätysmuovipulloon.

Ei kesää ilman Frezza-peliä. Klikkaa itsesi pelaamaan ja voita herkullisia tuotepalkintoja: https://www.paulig.fi/kahvit/frezza/frezza-peli.

Parhaalta Frezza maistuu kylmänä, mutta se säilyy myös huoneenlämmössä. Täydellinen eväs piknikille siis! Frezzat toimivat myös loistavana osana erilaisissa Freak Shakeissa. Kokeile alla olevaa reseptiä:

Frezza Wild Child Freakshake

Ainekset:

  • 1 pullollinen Frezza Black Toffeeta
  • 10 jääpalaa
  • 3 rkl lakritsijäätelöä
  • 2 Oreo-keksiä
  • maun mukaan lakuja

Musta lakritsikermavaahto:

  • 3dl vispikermaa
  • 15ml mustaa elintarvikeväriä
  • 2tl lakritsijauhetta

Lisää ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Koristele mustalla lakritsikermavaahdolla. Kruunaa lopuksi annos ripottelemalla päälle lakritsikastiketta ja erilaisia mustia karkkeja!