Kariniemen Gourmet – helppo tapa herkutella!

Kariniemen Gourmet Paistettuja kananpojan isoja fileesuikaleita ja tabboulehia -reseptikuva

Maaliskuussa lanseeratut Kariniemen Gourmet -tuotteet ovat saatavilla ainoastaan K-Ruokakaupoissa. Sarja pitää sisällään hienoja makuja – on pintamausteita, RUBeja, tahnoja ja öljyjä – yhdistettynä suomalaiseen Kariniemen kananpoikaan, joka on kasvatettu ilman antibiootteja. Näyttävät pakkaukset, yhtenäinen värimaailma ja innostavat reseptit pakkauksissa inspiroivat kokeilemaan erilaisia valmistustapoja.

Monipuoliseen kokkailuun sopivaan Kariniemen Gourmet -valikoimaan kuuluvat Inkivääri & kaffir -maustettu Iso fileeperhonen 500 g, aurinkokuivatulla tomaatilla maustettu Iso suikale fileestä, aurinkokuivattu tomaatti 400 g ja juhlapöytäänkin sopivat Sydänpaisti Sitruuna-valkosipuli n. 700 g sekä mausteinen kokonainen Piri Piri Kananpoika n. 1,4 kg. Lisäksi sarjaan kuuluvat Kariniemen Gourmet Kananpojan Paistileike Chimichurry 550 g ja Provence 550 g.

Iso fileeperhonen, joka on maustettu inkiväärillä ja kaffirilla, sopii nautittavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi tuorejuustolla täytettynä. Aurinkokuivatulla tomaatilla maustetuista isoista fileesuikaleista syntyvät näyttävät pasta- ja salaattiateriat. Kokonainen Piri Piri Kananpoika on maustettu tuhdilla piri piri-pintamausteella ja sitruunalla ja valkosipulilla maustettu näyttävä Sydänpaisti valmistuu kotiuunissa noin tunnissa. Mehevissä paistileikkeissä Provence maistuu ranskalainen makumaailma, jossa yrtit ovat olennainen osa täyteläistä makua. Kariniemen Gourmet paistileikkeet Chimichurry sisältävät argentiinalaista tuhtia ja mausteista yrttikastiketta, joka sopii mahtavasti grillatulle tai pannulla valmistetulle paistileikkeelle.

Paistettuja kananpojan isoja fileesuikaleita ja tabboulehia

1 pkt Kariniemen Gourmet Kananpojan Isot fileesuikaleet, aurinkokuivattu tomaatti 400 g
3 dl kypsää bulguria
1 tomaatti
1 pnt lehtipersiljaa
1 sitruunan mehu
½ dl oliiviöljyä

Harissajogurtti:

200 g kreikkalaista jogurttia
1 rkl harissaa
suolaa

Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Kuutioi tomaatti ja silppua lehtipersilja. Sekoita bulgur, tomaattikuutiot, persiljasilppu, tomaatit, oliiviöljy ja sitruunamehu kulhossa. Mausta suolalla.

Paista kananpojan suikaleet pienessä määrässä öljyä kypsiksi. Sekoita harissajogurtin ainekset keskenään. Tarjoa paistetut kananpojan suikaleet harissajogurtin kera.