Herkuttelijan vappuun kuuluu Hovin Blue Majo!

Vaikka vappua juhlitaan tänä vuonna hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa, ei juhlia silti kannata jättää väliin. Vappupiknik onnistuu hyvin myös omalla takapihalla tai parvekkeella ja vappubrunssin voi mainiosti kattaa kotiin. Siman tai vappukuohuvan kilistelykin hoituu kavereiden kanssa kätevästi videopuhelun välityksellä!

Mitäpä jos unohtaisit perinteisen vappukattauksen ja toisit pöytään wingsit ja dippivihannekset? Dippaa mehukkaat wingsit ja rapsakat vihannestikut Hovin Blue Majoon, oululaiseen majoneesiherkkuun, jossa on aitoa AURA®juustoa. Kotona sotkuinen syöminen on sallittua, ja nämä herkut kannattaakin popsia sormin!

YKSINKERTAISESTI PARHAAT WINGSIT

4:lle
800g broilerin siipiä

150 g voita
1,5 dl Texas Pete -chilikastiketta

(seesaminsiemeniä)

porkkana- kurkku- ja selleritikkuja
Kasvishovin Hovin Blue Majoa

Kypsennä broilerin siivet uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia. Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita chilikastikkeeseen. Kaada osa kastikkeesta valmiiden siipien päälle, jätä loput dippailuun. Voit viimeistellä annoksen ripauksella seesaminsiemeniä!

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE KASVISHOVIN KAVEREILLE!

ps. Kasvisversion saat vaihtamalla broilerin siivet kukkakaalinuppuihin

Tutustu Kasvishovin tuotteisiin nettisivuillamme ja nappaa mukaasi kauppareissullasi!