Uutuus! Raikkaan kukkainen White Tea Magnolia on Paulig Cold Brew Sparkling -juomaperheen uusin jäsen

Vuosi sitten lanseeratut Paulig Cold Brew Sparkling -juomat ovat saaneet joukkoonsa kesän raikkaimman uutuuden, kukkaisen White Tea Magnolia -juoman! Kuluttajien kiinnostus luonnollisiin ja vähemmän makeisiin juomiin on jatkanut kasvuaan ja tähän tarpeeseen vastaa Paulig Cold Brew Sparkling -tuoteperheen kylmäuutetut kahvi- ja teejuomat.

Tämän sesongin uutuus White Tea Magnolia on raikas sekoitus kylmäuutettua valkoista teetä, magnolian kukkaista makua sekä aitoa sitruunamehua. Makeus on muiden tuoteperheen tuotteiden tavoin peräisin aidosta sitruunamehusta ja Reilun kaupan sertifioidusta raakaruokosokerista. Juoma ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Kylmäuutettu valkoinen tee on Rainforest Alliance -sertifioitua ja se sisältää luontaisesti kofeiinia. Pullollinen Cold Brew Sparkling White Tea -juomaa vastaakin kofeiinimäärältään noin puolikasta teekupillista (sis. 20 mg kofeiinia).

Nauti Cold Brew Sparkling White Tea Magnolia sellaisenaan virkistävänä janojuomana tai tuunaa siitä mieleisesi mocktail! Kesän kaunein juoma syntyy kaatamalla juoma korkeaan lasiin, lisäämällä jäitä ja appelsiiniviipaleita sekä syötäviä kukkia.

Kuplivaa kevättä!

HyperFocal: 0