Hau-Hau Champion – Koirakansan valinta

Hau-Hau on tehnyt töitä laadukkaan koiranruoan eteen yli 60 vuotta. Koirakansan nelijalkaiset ystävät eivät ole vain lemmikkejä, vaan rakkaita perheenjäseniä. Huolehdimme koiriemme hyvinvoinnista, ja ne syövät ruokaa, jonka valitsemme vastaavalla huolella kuin omamme.

Totta vai tarua – koiran tulee syödä vain yhtä ruokaa läpi elämänsä voidakseen hyvin.

Tämä jo hieman iäkäs väite koiran ruokinnasta on tarua. Monipuolinen ruokavalio tukee koiran hyvinvointia, se voi ehkäistä ruoka-aineyliherkkyyksiä ja tuo iloa ja maistuvuutta ruokailuhetkiin.
Monipuolinen ruokavalio sisältää monenlaisia ruokia ja raaka-aineita, kuten koiran makkaraa, märkäruokia ja raakaa tai kypsennettyä lihaa. Kotiruoka ja ihmisten ruuan jätteet sisältävät usein runsaasti suolaa ja mausteita, jotka eivät kuulu koiran ruokavalioon. Annathan siis kotiruokaa ja herkkuja hyvin maltillisesti.

Koiran monipuolinen ruokinta on helppoa!

Jos koirasi on tottunut syömään kuivaruokaa, on ruokaa hyvin vaivatonta monipuolistaa erilaisilla kaupasta löytyvillä märkäruuilla, kuten koiran makkaralla tai annosaterioilla. Hau-Haun makkarat sekä annospussit ovat täysravintoa, jolloin voit olla varma, että koirasi päivittäinen ruoka sisältää kaikki sen tarvitsemansa ravintoaineet.

Täysravinnon kanssa voi yhdistää myös täydennysravintoja, kuten Hau-Haun tetrapakkauksia tai pelkkää lihaa, mutta silloin tulee täysravinnon osuus olla päivän ruokamäärästä suurempi hieman tuotteesta riippuen. Kevään 2020 uutuutena Hau-Hau lanseeraa viljattoman 85g annospussin, joka on sellaisenaan sopiva annos pienelle koiralle, tai toimii mainiosti osana ateriaa isommalle koiralle. Tuote on saatavilla yksittäispakattuna, sekä 12 kpl annosaterialajitelmina.