Uutuus Paulig Café Reykjavík – Maku, joka vie sykähdyttäviin maisemiin

Islannin pääkaupunki Reykjavík tarjoaa seikkailijalle elämyksiä ja luonnon ihmeitä. Maailman pohjoisimmassa pääkaupungissa on leppoisa tunnelma ja kaikkialle pääsee kävellen. Myös kahvikulttuuri kukoistaa tulen ja jään maassa katujen ollessa täynnä pieniä kahviloita monipuolisine valikoimineen.

Kaupunkikahvisarjan uutuus PAULIG CAFÉ REYKJAVÍK on saanut inspiraationsa tästä satujen saaren värikkäästä ja pienen kylän tunnelmaa huokuvasta pääkaupungista. Kahvi kuuluu luontoa rakastavien islantilaisten elämään niin kotona, kahviloissa kuin ulkona henkeä salpaavien maisemien keskellä. Tiesitkö, että islantilaiset juovat maailman kolmanneksi eniten kahvia? Heti suomalaisten ja norjalaisten jälkeen.

Kaupunkikahvisarjan uusin jäsen Café Reykjavík on keskitumma kahvisekoitus, joka on paahdettu 100% arabica-pavuista. Sen hedelmäisen makeasta mausta voit löytää vivahduksen toffeeta.

Paahtoaste: 3/5

Hapokkuus: 3/5

Aromikkuus: 4/5

Täyteläisyys: 4/5

Makuvivahde: toffeinen

Makupari: kirpeä raparperipiirakka eli Hjónabandssæla. Katso ohje täältä.

Tuotteesta on saatavilla 475 g jauhettu pakkaus sekä 450 g papupakkaus.

Nautinnollista matkaa!