Joulukuussa naatiskellaan!

Vuoden viimeinen kuukausi tuo tullessaan juhlaruokailotulituksen, joka alkaa itsenäisyyspäivästä ja päättyy uuden vuoden juhlintaan! Nopeat, hyvät vinkit ja juhlavat valmistuotteet takaavat sekä tyytyväisesti myhäilevän mielen että täyden mahan. Nappaa helppo juhlaresepti talteen.

Kasvishovin majoneesituotteet tehdään omassa keittiössämme Oulussa. Ruoan ammattilaiset valmistavat tuotteet yhdistäen täydellisessä suhteessa aitoja raaka-aineita ja ammattitaitoaan. Näin syntyy Pohjois-Suomessa tuotettua ruokaa, jonka maussa kiteytyy meille kaikille tutut oman alueemme maut.

Juhlava suupalalautanen

Tarvitset:

1prk Hovin Blue Majoa + pipareita + koristeluun ruohosipulia

1prk Kesti Kylmäsavulohisalaattia + saaristolaisleipää + koristeluun tilliä

1prk Kesti Kylmäsavuporosalaattia + ruisnappeja + koristeluun persiljaa

Leipäjuustoa ja viikunahilloa

Viikunalohkoja

Persimonlohkoja

Paloittele saaristolaisleipä sekä leipäjuusto, viipaloi viikuna ja persimon. Pilko yrtit pieneksi hakkeeksi. Kokoa suupalat ohjeen mukaan ja tarjoile kylmän kuohujuoman kera.

Tutustu Kasvishovin majoneesiherkkuihin nettisivuillamme ja nappaa mukaasi kauppareissullasi!