Todellista lähileipää

K-Citymarket Kaakkurin Fazer Myymäläleipomoissa leivotaan käsin ja perinteisellä tyylillä. Taikinat tehdään alusta asti itse ja aina kotimaisista jauhoista. Leipurit tekevät töitä hyvällä sykkeellä, mutta taikinoilla ei ole kiire mihinkään, vaan niiden annetaan levätä pitkään, jolloin saavutetaan upea, juureva maku.

Hyvin levänneestä taikinasta muotoillaan hellästi leivät niin, ettei taikinalevon aikana muodostunut ilmava rakenne rikkoonnu. Lepoa seuraan rohkea paisto, mikä tarkoittaa sitä, että leivät paistetaan riittävän kuumassa ja riittävän pitkään. Aivan lopuksi leipä saa jäähtyä kunnolla, jotta kuoresta tulee vahva ja rapea. Vahva kuori on kuin leivän oma pakkaus. Se säilyttää leivän herkullisena vielä monta päivää.

K-Citymarket Kaakkurin Fazer Myymäläleipomon esimies Suvi Helanen tiimeineen leipoo joka päivä todellista lähileipää: leivän matka leivontapöydältä asiakkaan ostoskärryyn on alle 10 metriä. ”Leivomme leivät aina Fazerin oman myllyn kotimaisiin jauhoihin. Ammattitaitoiset artesaanileipurimme ovat Fazer Myymäläleipomoiden sydän”, Helanen sanoo.

Erinomainen maku kaiken keskiössä

Fazer Myymäläleipomoiden tuotekehitystä ohjaa aina erinomainen maku. Maku ja tuoreus ovat vuodesta toiseen asiakkaiden tärkeimmät valintakriteerit leipäostoksille. Leipurimme keräävät asiakkaiden toiveita ja palautteita päivittäin myymäläleipomoissa ympäri Suomen. Toiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja viedään myös käytäntöön, valmiiksi tuotteiksi.

Esimerkiksi Cashew-karpalociabatta suunniteltiin vain viikonloppuisin myytäväksi, mutta kuluttajien toiveesta sitä leivotaan nyt päivittäin. Myös kauran kultakausi näkyy Fazer Myymäläleipomoissa: kaksi ostetuinta leipää ovat kauraleipiä, Leipurimestarin Kaurapellavaleipä sekä Leipurimestarin Kauraleipä.

    

”Myös K-Citymarket Kaakkurin suosikki on selkeästi Leipurimestarin Kaurapellavaleipä”, Helanen kertoo.

K-Citymarket Kaakkurin Fazer Myymäläleipomo on mukana myymäläleipomoiden koko Suomen laajuisissa Hävikkitalkoissa. Hävikin vähentämiseksi myymäläleipomosta voi ostaa aamupäivisin kolme edellispäivän leipää edulliseen kolmen euron hintaan.

Fazer Myymäläleipomot tunnistaa Fazer Leipurit -nimestä, ja ne sijaitsevat kaupan sisällä erillisinä leipomoina.

Katso lähin myymäläleipomosi täältä >>