Pauligin Kaupunkikahvisarja on saanut rinnalleen nyt myös ihanan kahviset kylmät maitokahvijuomat!

Jos olet aidon kahvin ystävä ja etsit käteviä helposti mukaan napattavia vaihtoehtoja kuumille juomille, Pauligin uudet maitokahvijuomat ovat juuri sinulle! Tuotteet sopivat kaikille, jotka etsivät selkeän kahvisia ja vähemmän makeita maitokahvijuomia. Tuotteet ovat jauhettujen kaupunkikahvien tavoin saaneet inspiraationsa kohdekaupunkiensa kahvikulttuureista, Cold Brew on kotoisin Yhdysvalloista, Café au Lait taas Ranskasta ja Flat White on rantautunut meille Australiasta. Maitokahvijuomien maku tulee puhtaasti juomien sisältämästä kahvista, jolla on Reilun kaupan sertifiointi. Tuotteet ovat laktoosittomia.

Miten maitokahvijuomat eroavat toisistaan?

Paulig New York Cold Brew Latte -maitokahvijuoma sisältää pehmeän makuista kylmäuutettua kahvia. Kahvin vivahteikas ja luontaisesti makea maku syntyy uuttamalla vastajauhettua kahvia 16 tuntia kylmässä vedessä. New York Cold Brew Latte -juomassa kahvin voimakkuus on tuotesarjan miedoin.

Paulig Parisien Café au Lait -maitokahvijuoman tummapaahdettu kahvi on viimeistelty ripauksella robustaa tuoden sen makuun syvyyttä. Tässä ranskalaisessa klassikkokahvijuomassa maistuu New York Cold Brew Latte -juomaa voimakkaammin kahvin maku.

Paulig Sydney Flat White -maitokahvijuoma sisältää tuplashotin vaaleaksi paahdettua espressoa ja on näin maultaan tuoteperheen kahvisin juoma. Vaaleapaahtoinen espresso tuo täyteläiseen juomaan karamel-limaisen ja makea maun.

Mitkä ihmeen Cold Brew, Café au Lait tai Flat White?

Cold Brew -kahvi on kylmä ja pehmeän matalahappoinen kahvijuoma, joka on valmistettu uuttamalla kahvia kylmässä vedessä yleensä 8-16 tunnin ajan.

Café au Lait on klassinen ranskalainen aamukahvi, joka on kirjaimellisesti nimensä mukaisesti ’kahvia maidon kanssa’. Se valmistetaan tummapaahtoisesta kahvista ja kuumasta maidosta.

Flat White -kahvi on espressopohjainen juoma, jonka voit valmistaa kotona oikeanlaisilla välineillä tai nauttia kahvilassa baristan tekemänä. Flat White -kahvissa käytetään tuplaespressoa ja siinä on hieman vähemmän maitovaahtoa kuin cappuccinossa, eli kahvin maku tulee kyseisessä kahvissa vahvemmin esiin.

Pauligin kahvilähettilään Inkun ohjeiden avulla voit valmistaa yllä olevat ihanat kahvijuomat myös kotona, kurkkaa ohjeet täältä >>