Semper Lastenruoka = erinomaista ruokaa

Mielestämme kaikilla on oikeus laadukkaaseen ruokaan, eli luonnolliseen, hyvään ruokaan, jossa ei ole lisäaineita. Lasten ja aikuisten on voitava luottaa siihen, että heidän syömänsä ruoka on turvallista. Semper lastenruoka on kehitetty yhdessä lääkäreiden, ravintoasiantuntijoiden, tutkijoiden ja herkuttelijoiden kanssa.

Moni ei tiedä, että lastenruokia koskee aivan oma lainsäädäntö. Laki on olemassa, jotta voisit turvallisin mielin antaa omalle vauvalle ruokaa. Voit olla ajattelematta tylsiä asioita kuten kummallisia lisäaineita, väriaineita ja säilöntäaineita. Ne ovat nimittäin kiellettyjä lastenruoka tuoteryhmässä. Tämä on mielestämme erinomaista ja olemme myös asettaneet omat tiukemmat säännöt lastenruoka tuoteryhmälle, jotta meidän lastenruoka olisi vielä parempaa.

Lastenruoan raaka-aineet ovat ehdottomasti parhaimpia mahdollisia. Siis oikeastaan lastenruoka sopii syömiseksi kaikille! Suomessa lastenruoka myydään lastenruokahyllystä ja tuotteet ovat ikäryhmämerkittyjä.

Semper Puurot

Lempeät ja herkulliset Semper puurot on suunniteltu vastaamaan lasten ravitsemustarpeita.

Lapsen luontaiset rautavarastot alkavat loppua noin puolen vuoden iässä. Voit varmistaa lapsen ravintoaineiden saannin tarjoamalla hänelle Semper jauhepuuroista tehtyä puuroa, jossa on tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten rautaa. Semper puurot ovat maitopohjaisia, joten niiden proteiinikoostumus on monipuolisempi kuin veteen valmistetun tavanomaisen puuron ja ne ovat lastenruokalaatua.

Maitoa lasten puurojauheissa käytetään siksi, että maidon proteiinien ravitsemuksellinen laatu on hyvä ja maidon mukana saadaan mm. kalsiumia. Kuten tiedetään, maito ei sellaisenaan sovellu alle 1-vuotiaan ravinnoksi ja tästä syystä lasten puurojauheet sisältävät paljon eri vitamiineja, kivennäisaineita sekä mm. vähäsuolaista herajauhetta, joka muokkaa tuotteen proteiinikoostumusta lähemmäs äidinmaitoa.

Puuron valmistaminen jauheesta on myös todella helppoa, lisää vain vesi. Semper puuroihin ei ole lisätty sokeria.

Semper Puuron edut

– Puuroa kiinteiden syömistä aloittaville ja puuroon tutustuville lapsille

– Sopii aamu- tai iltapalaksi sekä välipalaksi

– Ei säilöntäaineita, lisättyä sokeria tai väriaineita

– Puurojen koostumus on suunniteltu vastaamaan lasten ravitsemustarpeita:

  • täydennetty monipuolisesti vitamiineilla ja kivennäisaineilla, kuten raudalla.
  • oikea rasvakoostumus: tyydyttyneen rasvan pitoisuus on pieni ja tyydyttymättömän osuus on suuri.