Paulig Kaupunkikahvisarja vie kahvinautiskelijan matkalle ympäri maailmaa

Paulig Café Sydney on saanut inspiraationsa Australian rikkaasta kahvikulttuurista, josta myös All Day Breakfast – aamiaista päivän joka hetkenä – on rantautunut. Kutsu ystävät koolle ja kata runsas aamiaispöytä täynnä aussiherkkuja Café Sydneyn kera!

 

Joskus viikonloppuaamut vierähtävät unihiekat silmissä perinteisen aamiaisajan ohi. Ja joskus aamupalaa vain ihan oikeasti tekee mieli lounaaksi tai jopa illalliseksi. Onneksi rennosta elämänotteestaan tutut australialaiset ovat keksineet tähänkin mutkattoman ratkaisun!

All Day Breakfastia saa kirjaimellisesti herkutella kelloon katsomatta. Runsaan aamiaskattauksen pariin on ihanaa kutsua ystävät vaikkapa kiireettömänä viikonloppuiltapäivänä. Kata pöytään avokadoleipiä, värikkäitä smoothie bowleja, raikkaita hedelmiä ja mehuja sekä hunajaista Café Sydney -kahvia, ja kruunaa autenttinen aussitunnelma letkeällä soittolistalla.

SMOOTHIE BOWL

All Day Breakfast rakennetaan täyttävistä, mutta raikkaista herkuista, kuten smoothie bowleista. Silkkisen pehmeän ja raikkaan smoothie bowlin pohjalle voidaan valita esimerkiksi kookoskermaa (tämä vaihtoehto sopii myös vegaaneille!) tai bulgarialaista jugurttia. Sen lisäksi, että värikkäät smoothie bowlit ovat erittäin Instagram-ystävällisiä, ne ovat myös ihana tapa nauttia päivän vitamiiniannos!

Kookos-mango-banaani smoothie bowl

·      2 dl kookoskermaa

·      1 banaani

·      1 mango

·      limen mehua

·      soijaproteiinia

·      pinnalle: vaaleita chiasiemeniä, anans-chia-manteli-granola

Viipaloi banaani ja mango, ja laita ne pakastimeen kohmettumaan noin tunniksi (älä anna kuitenkaan jäätyä). Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi. Nauti heti.

AVOKADOLEIPÄ

Australiaisten villitys avokadoihin näkyy erilaisina variaatioina runsaasta, ja ah niin herkullisesta avokadoleivästä. Rapean ciabattan tai täyteläisen siemenleivän päälle koottu kokonaisuus pitää nälän loitolla.

Vaalea avokadoleipä

·      vaalea leipä (esim ciabatta)

·      sipaisu margariinia

·      avokado

·      kananmuna (paistettu, sunny side up)

·      kurpitsansiemen

·      auringonkukan verso

Leikkaa leivästä paksu viipale, jonka päälle sipaiset margariinia. Leikkaa avokadosta viipaleita ja asettele ne leivän päälle.

Paista kananmuna pannulla: sipaise pannulle hiukan öljyä ja kuumenna. Riko kananmuna suoraan pannulle ja vähennä lämpöä. Anna munan kypsyä pannulla miedolla lämmöllä niin kauan, että valkuainen on hyytynyt. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta paistettu muna leivän päälle.

Viimeistele kokonaisuus ripottelemalla leivän pinnalle kurpitsansiemeniä ja auringonkukan versoja.

CAFÉ SYDNEY

Mutkattoman elämäntyylin ja avokadorakkauden lisäksi Australia on tunnettu laadukkaasta kahvista. All Day Breakfast -kattaus täydennetäänkin australialaisesta elämäntyylistä inspiroituneella Café Sydneyllä, jonka hunajaisen makea, hedelmäinen maku kruunaa aamiaisherkuista täytetyn pöydän. Tuo hauska ohjelmanumero osaksi aamiaishetkeä ja testaa Café Sydneyn valmistamista autenttisesti käsinsuodatusmenetelmällä!

PS. NÄIN TILAAT KAHVIN SYDNEYSSÄ:

Espresso = Short black

Cortado = Piccolo

Americano = Long black

Rasvaton maito = Skim milk

Latte rasvattomalla maidolla = Skinny latte

Babyccino = lapsille tarkoitettu juoma (vaahdotettua maitoa ja kaakaojauhetta espressokupissa)