Kevyiden kesäruokien ykkönen on salaatti

Kun lämpöasteet kipuaa yli kahdenkymmenen, ei ruokahalu välttämättä ole suurimmillaan. On tärkeää kuitenkin syödä monipuolisesti ja suosia nestepitoisia ruokia, kuten vihanneksia ja hedelmiä. Nopein ratkaisu on nauttia valmis salaatti, jossa ainekset ovat tuoreita ja monipuolisia.

Kasvishovin salaatit tehdään käsin Oulun Oritkarissa, jossa ammattitaitoinen henkilökunta puhdistaa, leikkaa, viipaloi, suikaloi ja pakkaa salaatit nopeasti ja laadukkaasti. Pakkaamisen jälkeen ne matkaavat välittömästi kauppojen hyllyihin, usein jo samana päivänä, joten salaatit ovat takuuvarmasti tuoreita.

Jokaiseen makuun

Kasvishovin salaattiperheeseen kuuluu tällä hetkellä kahdeksan makuvaihtoehtoa, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Vai miltä kuulostaisi klassikkosalaatit Kana- tai Lohicaesar, joissa kastikkeena on Kasvishovin salaisella reseptillä valmistettu Caesar-kastike? Tai ruokaisampi Broileri-pekoni, jonka isompi koko ja maukkaat täytteet taltuttavat raavaammankin nälän? Uusin salaattimme sopii myös vegaaneille, sillä Vege-kebab ei sisällä mitään eläinperäistä!

Tutustu Kasvishovin salaatteihin nettisivuillamme ja nappaa mukaasi kauppareissullasi! Salaatit ovat oiva ratkaisu niin lounaalle, piknikille kuin iltapalaksikin.