Kesän herkullisimmat hampurilaiset – pihvillä vai mustapavuilla?

Valmista pohjoisen maistuvimmat burgerit joko perinteisesti naudanlihapihvillä tai modernisti mustapapupihvillä – Pulla-Pirtin hampurilaissämpylän kanssa onnistut varmasti!

Pulla-Pirtin suosittu hampurilaissämpylä sai kaverikseen nyt myös täysjyväisen version. Näillä hampurilaissämpylöillä onnistut varmasti. Tuoretta, herkullista ja varmasti läheltä!

Ainesosat:

1 pss (3kpl) Pulla-Pirtin Hampurilaissämpylöitä tai Täysjyvä Hampurilaissämpylöitä
2 pkt Viskaalin Naudan 100% burgerpihvejä tai itsevalmistettuja mustapapupihvejä (tarvitset: esikeitettyjä mustapapuja, 2 kananmunaa, fetaa, mausteita)
1 prk Valkosipulipikkelssiä
1 punasipuli
2 tomaattia
vuohenjuustoa tai halloumia
Jääsalaattia
ketsuppia
sinappia
mustapippuria

Resepti:

1. Nosta burgerpihvit huoneenlämpöön vähintään puolituntia ennen grillaamista.
2. Paina pihvejä kevyesti kämmenellä hieman ohuemmaksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin.
3. Grillaa pihvit molemmilta puolilta 2-3 minuuttia, kunnes pihvit ovat haluamassasi kypsyydessä.
4. Nosta pihvit lautaselle vetäytymään ja levitä jokaisen päälle reilu kerros Valkosipulipikkelssiä.
TAI
1. Sekoita esikeitettyjen mustapapujen joukkoon kanamuna, chili, fetajuusto ja mausteita oman maun mukaan (valkosipuli, paprika, pippuri ja suola).
2. Painele pihvit muotoon
3. Paista voissa

5. Lämmitä Briossisämpylät grillissä tai pannulla.
6. Leikkaa tomaatit (ja punasipuli) siivuiksi ja revi salaatti sopivan kokoisiksi paloiksi.
7. Lisää haluamasi juusto
8. Kokoa hampurilaiset ja nauti!

Pulla-Pirtin Hampurilaissämpylät 3 kpl / pkt

Todella paljon kehuja saanut Pulla-Pirtin hampurilaissämpylä nyt kätevässä kolmen kappaleen paketissa! Juuri oikeanlainen premium tason sämpylä tuhdille pihville ja täytteille kesän grillihetkiin. Maista ja nauti!

 

Pulla-Pirtin Täysjyvähampurilaissämpylä 3 kpl / pkt

Runsaskuituinen sämpylä grillaus- ja herkutteluhetkiin.

Leipomo-konditoria Pulla-Pirtti on toimintansa vuonna 1958 Oulussa, Aleksanterinkadulla aloittanut perheyritys. Paikallisuus ja tuoreus ovat Pulla-Pirtin arvoja, ja lähes kaikilla Pulla-Pirtin leivillä onkin Hyvää Suomesta -merkki. Nykyään Pulla-Pirtti työllistää noin 100 alansa ammattilaista. Kaikki Pulla-Pirtin tuotteet leivotaan kotimaisiin, paikallisiin, jauhoihin Pohjois-Pohjanmaalla.