Herkkutacoja à la Kape

Keittiömestari Kape Aihinen on suunnitellut MAGGIlle uusia, trendikkäitä reseptejä. Tässä yksi kesähitti – broilerivohvelit/ -tacot! Tacokuorena toimii rapea vohveli, joka täytetään maukkaalla broileritäytteellä, päälle avokadoa ja crème fraîchea. Kannattaa kokeilla tätä helppoa ja maistuvaa reseptiä!

MAGGI Broilerivohveli/-taco

4 annosta. Valmistusaika n. 60 min.

 

Vohveli

2 dl                täysmaitoa

1 kpl              MAGGI Kanaliemikuutiota

2 kpl              kananmunaa

2 dl                kivennäisvettä

3 dl                vehnäjauhoja

2 tl                leivinjauhetta

1 dl                rypsiöljyä

 

1.     Lämmitä maito kattilassa ja lisää joukkoon kanaliemikuutio. Anna kuution liueta maitoon ja jäähdytä seos. Vatkaa kananmunat vaahdoksi ja lisää joukkoon maustettu maito ja kivennäisvesi.

2.     Siivilöi vehnäjauhot puhtaaseen kulhoon. Kaada munamaitokivennäisvesiseos ja puolet öljystä jauhojen sekaan. Sekoita huolellisesti tasaiseksi.

3.     Kuumenna vohvelirauta ja voitele se. Paista rapeita kullankeltaisia vohveleita.

 

Broileritäyte

400 g             broilerijauhelihaa

2 dl                vettä

2 kpl              MAGGI Kanaliemikuutiota

2 kpl              avokadoa

100 g             crème fraîchea (voit käyttää myös maustettua crème fraîchea)

1 dl                ruohosipulia

 

1.     Paista broilerijauheliha kypsäksi kuumalla pannulla.

2.     Lisää joukkoon 2 dl vettä ja kaksi kanaliemikuutiota. Keitä kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut ja tarkista maku.

3.     Kuutioi avokadot ja hienonna ruohosipuli.

4.     Tarjoa rapeat vohvelit siten, että niiden päällä on broileritäytettä, avokadokuutioita, crème fraîchea ja ruohosipulia.

 

VINKKI: Voit lisätä yrttejä makusi mukaan, esim. korianteria ja minttua. Vohvelin voi tarjota tacomaisesti taittamalla sen kahtia.