Yhdessäolon riemua ja pääsiäisen herkkuja

Pääsiäislimppua vai rahkapiirakkaa? Nopeuta pääsiäisen ruokaostoksia valitsemalla tehokkaasti paikallista.

Pääsiäisen pyhät ovat usein perheiden yhteistä aikaa, jolloin kokoonnutaan porukalla kevään herkullisimman ruokajuhlan äärelle. Me Pulla-Pirtillä haluamme tarjota sinulle inspiraatiota ja valmiita ratkaisuja pääsiäispöytään kevään raikkailla mauilla. Valitse seuraavista tuotteista herkullinen kattaus pääsiäisen juhlapöytään.

Pääsiäislimppu

Maukas Pääsiäislimppumme saa tuttua pääsiäisen makua siirapista ja aniksesta. Valmiiksi viipaloidusta limpusta on kätevä jakaa viipaleet pääsiäispöydän ruokailijoille. Kokeile Pääsiäislimppua myös paahdettuna!

Rahkapitko kruunaa kahvihetken

Rahka on tunnetusti pääsiäisen perinteisiä makuja, ja se tuo pullapitkoon ihanaa pehmeyttä. Leipuriemme yhteistyöllä leivottu Rahkapitko sisältää herkullista rahkatäytettä on jokaisella suupalalla. Kokeile marjojen tai hillon kanssa, Rahkapitko vie kielen mennessään!

 

Tuunaa Banaaninmakuinen kahvikakku!

Kaikkea ei aina tarvitse tehdä alusta asti itse. Tällä helpolla tuunausohjeella loihdit herkullisesta Banaaninmakuisesta kahvikakusta raikkaan täytekakun. Kakun viimeistely onnistuu tehdä yhdessä, vaikka lasten kanssa!

Kahvikakun tuunaaminen täytekakuksi – katso video

 

Pääsiäispöytään leipäosastolta:

  • Pulla-Pirtin Pääsiäislimppu

  • Pulla-Pirtin Rahkapiiras

  • Pulla-Pirtin Banaaninmakuinen kahvikakku