Citymarket Kaakkuri avasi ruoan ja päivittäistavaroiden verkkokaupan

Verkkokaupan tuotteet kerätään Citymarketin omista valikoimista ja samoilla hinnoilla kuin kaupassa, kertoo kauppias Risto Kontturi. Tuotteet voi poimia noutopisteestä kyytiin tai tilata koko ruokakori kotiinkuljetuksena. Uuden palvelun suosion ansiosta Citymarket Kaakkurin työvoiman tarve kasvoi jo ensimmäisen kuukauden aikana.

Verkkokaupan vastaava Janne Lepistö nappaa käsitietokoneen käteensä ja suuntaa keräilykärryjen kanssa kohti Citymarket Kaakkurin kosmetiikkaosastoa. Laitteen ruutu näyttää tavara ja tuote kerrallaan reitin, jonka varrelta Lepistö kerää kärryihin kotiinkuljetuksen tilanneen asiakkaan ostoskassin tuotteet. Citymarketin kaikki tuotteet ja käytävät on ohjelmoitu järjestelmään.

”Keräily on keräilypäätteen ja ohjelmoinnin ansiosta nopeaa ja tehokasta, joten voimme pitää noutopalvelun sekä kotiinkuljetuksen niin edullisina, että tämä on oikeasti järkevä vaihtoehto kuluttajille.”

Citymarket Kaakkuri tekee näin laajalla tuotevalikoimalla sekä kotiinkuljetuksella verkkokaupan pioneerityötä Pohjois-Suomessa. Aiemmin K-ryhmällä vastaavaa on ollut tarjolla vain kahdessa helsinkiläisessä Citymarketissa. Kaakkurissa verkkokauppa avattiin helmikuussa ja palvelu löysi tyytyväisen asiakaskunnan nopeasti: Citymarketiin palkattiin uusia työntekijöitä jo ensimmäisen kuukauden aikana.

”Tuotteet kerätään käsin citymarketin valikoimista, joten työvoimaa tarvitaan. Keräilijät valitsevat esimerkiksi vihannekset ja hedelmät samalla tarkkuudella kuin ostaisivat ne itselleen”, kauppias Risto Kontturi sanoo.

Aamupäivän toimituksiin tilaukset on tehtävä edellisen illan kello seitsemään mennessä. Iltapäiväksi ehtii, kun tilaus on tehty ennen kahdeksaa aamulla. Tilauksia tarkasti seuraava Kontturi sanoo, että verkkokaupasta tilataan hyvin pitkälti samoja tuotteita kuin itse Citymarketissa asioidessa: Hedelmiä, vihanneksia, tuoretta leipää sekä lihaa ja kalaa.

”Myös palvelutiskin tuotteet kuuluvat verkkokaupan valikoimiin, joten netistä voi tilata esimerkiksi 700 grammaa ruodotonta lohifilettä.”, Lepistö lisää.

Hakutoiminto löytää gluteenittomat ja luomut

Kokonaisuudessaan Citymarket Kaakkurin verkkokaupasta on tilattavissa yli 20 000 tuotetta. Kontturi sanoo, että selkeiden valikoiden ja erityisesti kätevän hakutoiminnon ansiosta citymarketin valikoima näyttäytyy verkossa lähes yhtä kattavasti kuin Citymarketissa itse asioidessa.

”Hakutoiminto palvelee erityisesti vegaanista, gluteenitonta tai laktoositonta ruokavaliota noudattavia, sillä näillä hakusanoilla saa eteensä heti kaikki meidän vaihtoehtomme. Myös luomutuotteet kiinnostavat selvästi verkkokaupan asiakkaita tehtyjen tilausten perusteella”, Kontturi kertoo.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa valmiiksi pakattuina noutopisteestä ja ne saa myös kotiinkuljetuksella kotiovelle.

”Vaikka sinne kahdeksanteen kerrokseen saakka. Ostokset todella tuodaan kynnyksen yli eikä jätetä pihalle”, Kontturi huomauttaa.

Kylmäketju ei katkea kotiinkuljetuksessa

Kotiinkuljetuksen toteuttaa K-Kuljetus, joka aloitti helmikuussa toimitukset jakeluautoillaan. Räätälöidyt jakeluautot on varustettu jäähdytysjärjestelmällä ja pakastinkaapeilla.

”Kesää kohti mennessämme on aina vain tärkeämpää, ettei lihan ja kalan kylmäketju katkea missään vaiheessa. Ja pakastinkaapeissa kotiin tilatut jäätelöpakkauksetkin tulevat kotiovelle jäisinä.”

Kontturi ja Lepistö sanovat, että verkkokauppa palvelee selvästi lapsiperheitä niiden aikatauluhaasteiden keskellä sekä erityisryhmiä. Noutopalvelulla ja kotiinkuljetuksella järjestetään myös iäkkäiden vanhempien ostosreissut.

”Noutopisteellä asiakkaat kehuvat useimmiten palvelun helppoutta ja niinhän se on, että ei tästä ostosreissu enää helpotu. Illalla lapset nukkumaan ja koneelle tekemään ruokatilausta, joka kannetaan noutopisteessä autoon tai kuljetetaan suoraan kotiin seuraavana päivänä haluttuun aikaan”, Lepistö summaa.

Tutustu verkkokauppaan tästä >>

Lue lisää sivuiltamme >>

Haluamme kuulla mielipiteesi

Valikoimaamme ja palveluumme liittyviä palautteita voi jättää kätevästi sähköisellä lomakkeella. Palautteet menevät suoraan kauppiaille ja osastoille.

Puuttuuko valikoimastamme Sinulle tärkeä tuote? Ruusuja tai risuja? Klikkaa ja anna palautetta, se on meille tärkeää.

Palautekanava_kuva

Lue lisää eri osastoistamme ja niiden palveluista

Kalaosasto
Hedelmä- ja vihannestori
Leipäosasto
Lihaosasto
Kotikeittiö
Juusto-osasto
Maito-osasto
Juomaosasto
Pakasteet
Teolliset elintarvikkeet

kcm_kaakkuri_1600x428px_v1

Mukanamme matkalla kohti täydellistä ruokakauppaa

Tutustu kumppaneihimme!

 

Artikkeli on K-Citymarket Kaakkurin tuottamaa kaupallista sisältöä.