Erikoisruokavalioita noudattaville löytyy vaihtoehtoja

Syötkö gluteenittomasti? Sisältääkö ruokavaliosi vain kasviperäisiä raaka-aineita? Yhä useamman kauppakassi sisältää nykyään erikoisruokavaliotuotteita ja se näkyy onneksi myös kauppojen hyllyissä. 

Kaakkurin Citymarketissa panostetaan siihen, että jokainen asiakas löytäisi koriinsa juuri haluamansa tuotteet. Tuotevalikoima on laajentunut lähiaikoina erityisesti erikoisruokavaliotuotteilla, joiden kulutus on kasvanut viime vuosien aikana kiihtyvällä tahdilla.

Isoin muutos erikoisruokavalioiden saatavuudessa näkyy eri osastoilla. Ennen esimerkiksi gluteenittomia vaihtoehtoja löytyi lähinnä kaupan pakastealtaista, mutta nyt niitä saa lisäksi niin oluthyllystä, tuoreleipäosastolta kuin jauhovalikoimasta normaalituotteiden rinnalla gluteenittomana vaihtoehtona.

Kasvisvaihtoehtoja löytyy koko ajan kasvava valikoima kasvavan käyttäjäkunnan tarpeisiin. Lisäksi Kaakkurissa on panostettu tuoreisiin kala- ja äyriäisherkkuihin. Simpukat, sushit ja mustekalat voi hakea herkutteluun suoraan palvelevalta kalaosastolta.

Katso video Kaakkurin Citymarketin laajoista erikoisruokavaliovalikoimista

Semper – Kaakkurin Citymarketin mukana matkalla kohti täydellistä ruokakauppaa

Luontaisesti gluteenittomia aineksia sisältävät elintarvikkeet ovat nyt super suosittuja. Semper on vastannut kuluttajien toivomuksiin ja tuonut markkinoille useita ihania välipalaksi sopivia herkkuja.

– Se, että monet luontaisesti gluteenittomat ainekset ovat niin suosittuja juuri nyt, johtuu todennäköisesti siitä, että ne ovat ravintorikkaita ja herkullisia, kertoo Jaana Leponiemi, Semperin tuotepäällikkö.

Semper uutuuksia ovat mm. Chia Suolakeksit, Chia Rolls –sämpylät, Supernäkkileipä Chia sekä Myslinäkkileipä. Ne sopivat välipaloiksi herkullisten täytteiden kera ja maistuvat sellaisenaankin. Uusi Myslinäkkileipä on hieman jouluinenkin herkku, koska se on maustettu kanelilla, kookoksella ja karpaloilla.

Osallistu kyselyyn ja voita 50€ lahjakortti Kaakkurin Citymarketiin tai Semperin tuotepalkintoja

Kiitos kaikille osallistuneille! Olemme nyt arponeet osallistujat ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kun voittajat on tavoitettu, nimet julkaistaan myös täällä.

Arvottavat palkinnot:

1 kpl 50€ arvoinen lahjakortti Citymarket Kaakkuriin
3 kpl Semper -tuotepalkintoja. Yksi tuotepaketti sisältää 1 pkt Chia-suolakeksejä, 1 pkt Supernäkkileipä Chiaa, 1 pkt Myslinäkkileipää sekä 1 pkt Piparkakkuja ja 1 pkt Suklaavohvelipaloja.

 

Lue lisää eri osastoistamme ja niiden palveluista

Kalaosasto
Hedelmä- ja vihannestori
Leipäosasto
Lihaosasto
Kotikeittiö
Juusto-osasto
Maito-osasto
Juomaosasto
Pakasteet
Teolliset elintarvikkeet

kcm_kaakkuri_1600x428px_v1

Mukanamme matkalla kohti täydellistä ruokakauppaa

Tutustu kumppaneihimme!


Citymarket_artikkeli_kumppanit1

Haluan tilata Kaakkurin Citymarketin uutiskirjeen

  • Löydät Plussakortin numeron Plussakortin lisäksi esimerkiksi sinulle lähetetyistä plussakirjeistä.

Artikkeli on K-Citymarket Kaakkurin tuottamaa kaupallista sisältöä.