Matkalla kohti täydellistä ruokakauppaa

Kauppiaat Risto ja Ritva Kontturi henkilökuntineen toivottavat Teidät tervetulleeksi Pohjois-Suomen suurimpaan ruokakauppaan Oulun Kaakkuriin.

adswiper_kauppias

– Isot tilat mahdollistavat monipuolisen valikoiman ja väljät tilat. Emme kuitenkaan halunneet tyytyä tähän vaan haluamme olla suurimman lisäksi myös alueen paras. Tämä onnistuu vain ja ainoastaan kuuntelemalla asiakasta herkällä korvalla, linjaa kauppias Risto Kontturi.

Tervetuloa palveltavaksi – katso video!

Valikoimissamme on tällä hetkellä noin 20 000 elintarviketta, joiden joukosta löytyy runsaasti lähiruokaa, luomua ja gluteenittomia tuotteita.  Laajan tuotevalikoiman lisäksi kaupastamme löytyy palveleva kala- ja lihatiski, lämminruokabaari, salaattibaari ja oikea jauholeipomo, jossa Fazerin leipurit taikovat jauhoista asti itse tuoreita leivonnaisia.

Tilavan ja väljän myymälän lisäksi asiointia helpottavat isot pysäköintialueet sähköautojen latauspisteineen ja laajat oheispalvelut. Saman katon alta löytyvät mm. Alko, Hesburger, apteekki, kampaamo ja Postin pakettiautomaatti.

Testaa tietosi!

Leikkimielisellä testillä opit lisää Kaakkurin K-Citymarketin laajasta valikoimasta ja palveluista.

Kokeile ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 50€ lahjakortin Kaakkurin Citymarketiin. Voittaja noutaa palkinnon paikan päältä ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tässä artikkelissa.

Kiitos osallistujille! 50€ lahjakortin voitti Johanna Yli-Tokola. Paljon onnea!

Haluamme kuulla mielipiteesi

Valikoimaamme ja palveluumme liittyviä palautteita voi jättää kätevästi sähköisellä lomakkeella. Palautteet menevät suoraan kauppiaille ja osastoille.

Puuttuuko valikoimastamme Sinulle tärkeä tuote? Ruusuja tai risuja? Klikkaa ja anna palautetta, se on meille tärkeää.

Palautekanava_kuva

Lue lisää eri osastoistamme ja niiden palveluista

Kalaosasto
Hedelmä- ja vihannestori
Leipäosasto
Lihaosasto
Kotikeittiö
Juusto-osasto
Maito-osasto
Juomaosasto
Pakasteet
Teolliset elintarvikkeet

kcm_kaakkuri_1600x428px_v1

Mukanamme matkalla kohti täydellistä ruokakauppaa

Tutustu kumppaneihimme!

Artikkeli on K-Citymarket Kaakkurin tuottamaa kaupallista sisältöä.