Tämä lumiveistos voitti Kalevan lukijaäänestyksen – katso kuvat!

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävä Baltic Snow Call on kansainvälinen lumenveistokisa, jossa 10 joukkuetta kilpaili maineesta ja kunniasta Oulussa, Nallikarissa. Tuomaristo on jo päätöksensä tehnyt, mutta halusimme selvittää mikä veistoksista on lukijoiden suosikki.

Äänestysaikaa oli 26.2.-10.3. ja kymmenestä veistoksesta TOP 3 oli todella selkeä, vaikkakin ykkössijasta käytiin tiukka kisa Team Finlandin, Team Mexicon ja Team USA:n välillä. Veistoksia voi käydä vielä ihastelemassa myös paikan päällä – lumiveistokset ovat esillä Nallikarin talvikylässä lumien sulamiseen saakka.

Katso kuvagalleriasta kaikki veistokset – äänestystulokset alla.

 

Kisan kärkikolmikko

Ääniä annettiin huikeat 1858 kappaletta! Voittaja sai 23% äänisaaliin, toinen sija meni 20% äänistä ja kolmanneksi tullut sai äänistä 19%. Tässä lukijoiden suosikit.

3. Team USA – ”OPENING PANDORA’S BOX”

In classical mythology a box that Zeus gave to Pandora, the first woman with strict instructions that she not open it. Pandora’s curiosity got the best of her, and she opened the box. All the evils and miseries of the world were unleashed.

 

2. Team Finland – ”THE GIFT OF MUSIC”

Music makes people come together. It is the true common language between all nations.

 

1. Team Mexico – ”BLOW ME!”

A Blowfish choking with a straw and with tears in its eyes, begs for the end of the single-use plastics worldwide.

 

Äänestäneiden kesken arvotaan Kalevan tuotepalkintoja ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille äänestäneille sekä yhteistyökumppaneille jotka mahdollistivat tämän tapahtuman.